Carvajal en l’acció del primer gol blanc a Wembley contra el Borussia.
Futbol
Champions

El Madrid guanya el Borussia Dortmund i és campió d’Europa (0-2)

El Madrid ha aconseguit la quinzena Champions de la seva història després de guanyar al Borussia en un partit on els alemanys han començat amb domini (0-2). Carvajal i Vinicius han estat els autors...

Decisions que marquen el futur

Lewandowski i Ter Stegen han celebrat menys gols i aturades que la temporada passada
Barça
Barça

Ja no regnen

Els jugadors del Girona celebren un dels quatre gols que van fer al Nuevo Los Cármenes contra el Granada

Futbol
El Barça guanya la copa en la pròrroga amb un gol de Mariona El Barça tanca la temporada amb una victòria apoteòsica en la final de la copa femenina contra l’Atlético de Madrid (1-0) a l'estadi Romano de Mèrida. Un gol de Mariona en l’última jugada de la pròrroga decideix el partit a favor de l'equip de Fran Sánchez. És el segon títol de copa seguit del Barça i el sisè de la seva història.
1971
Futbol
L’Ajax estrena el compte en la copa d'Europa a Wembley L’Ajax d’Amsterdam guanya la copa d’Europa per primer cop en la seva història. L’equip que entrena Rinus Michels i que lidera Johan Cruyff al camp derrota 2-0 el Panathinaikòs a Wembley amb gols de Van Dijk i Haan. 83.179 espectadors presencien la final.
2012
Futbol americà
Els Pioners guanyen la lliga i fan el tercer doblet seguit Els Pioners de l’Hospitalet derroten els Osos de Rivas en la final (24-47) i segellen el seu tercer títol de la LNFA consecutiu, el cinquè en el seu palmarès. L’equip riberenc aconsegueix també el tercer doblet –lliga i copa– seguit. El corredor dels Pioners Luke Laolagi és l'MVP.