Girona

Exhibició històrica

Barça 2 Girona 4

BARÇA:Iñaki Peña; Kounde, Araujo, Christensen (Balde, 65’), Cancelo; De Jong, Gündogan, Pedri (Fermín, 80’); Raphinha (Lamine Yamal, 65’), Lewandowski i João Félix (Ferran Torres, 65’).GIRONA:Gazzaniga; Yan Couto (Valery, 78’), Eric Garcia, Blind, Miguel; David López, Aleix García, Iván Martín (Solís, 87’); Tsygankov (Portu, 78’), Dovbyk (Stuani, 73’) i Savinho.GOLS:0-1 (12’) Dovbyk. 1-1 (19’) Lewandowski. 1-2 (40’) Miguel. 1-3 (80’) Valery. 2-3 (92’) Gündogan. 2-4 (95’) Stuani.ÀRBITRE:Díaz de Mera Escuderos (col·legi castellanomanxec), amb Pizarro Gómez (col·legi madrileny) al VAR.T.G.:al local Araujo i al visitant Blind.T.V.:cap.PÚBLIC:42.848 espectadors a l’estadi Lluís Companys.

El Girona va passar per damunt del Barça en el partit disputat a Montjuïc el desembre passat. Els de Míchel, immersos en una dinàmica brillant i en lluita cos a cos amb el Madrid per la primera posició, van aguantar els cops dels blaugrana en l’inici per ser efectius i mortals en atac. El plantejament gironí va sorprendre els de Xavi, que només van trobar resposta al domini del Girona en un tram final boig i obert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció