Girona

Míchel: “L’afició segur que demà estarà molt orgullosa de l’equip”

Míchel ha comparegut a la sala de premsa de Montilivi prèvia al partit del Barça. El tècnic madrileny ha repassat l’última hora de la plantilla: “Solís pensem que es perdrà el que resta de temporada, és una baixa important; Stuani he parlat amb ell i al dia de l’Atlético va fer un esforç molt gran per estar am bl’equip i serà baixa també, espero que poc temps. Pablo Torre per la clàusula de la por. La resta tots

Quines son les claus del partit contra el Barça?

“El Barça és massa favorit en aquest partit, per mi nosaltres hem de fer un partidàs i ser capaços de minimitzar el màxim el seu potencial que és molt gran. Té capacitat d’agafar la pilota i fer que el rival estigui en defensa molt tensa. És l’equip que té més pilota i que en l’’últim terç de camp fan més passades, juntament amb el Madrid. És un equip que també juga bé a la transició perquè jugadors de molt nivell. Ho domina tot, és un partit molt difícil per nosaltres. Juguem a casa, amb la nostra afició i l’equip està molt bé i la nostra dinàmica és molt bona. Segur que amb ells donarem els dos cents per cent. No hi ha un punt clau per guanyar és una mentalitat molt fora en defensa i en atac. Per moments no agafarem la pilota hem de ser capaços de fer mal cara a cara. N hem de donar passades que no siguin per fer mal. Passar per passar és una manera enganyosa de jugar”, ha dit Míchel.

L’objectiu és ser el primer equip català de la lliga?

“No és un objectiu, volem guanyar demà per ser matemàticament equip de Champions pel nostre compte. No per ser el primer equip català. Hi haurà molts nens que els seus pares i avis seran del Barça, però ells ja no. S’estan enganxant al Girona i això és molt important pel club. L’altre objectiu és un reconeixament mundial del nostre club, projecte i equip. He, de tenir una idea d’anar cap endavant i ara estem a dos gols de ser l’equip més golejador de la lliga. Això seria preciós. També hi ha Dovbyk per lluitar per ser el pitxitxi. Volem estar al mapa mundial de la gent.”, ha dit.

El futur d’Eric Garcia

“Vull gaudir-lo aquestes cinc jornades i després ja ho veurem. No és un futbolista nostre”.

El partit de l’anada pot influir?

“Penso que en aquell partit el Barça també estava en alerta. A més a més, estaven en una bona situació de joc. Nosaltres tampoc érem un equip que només jugava bé, també havia vist tothom que fèiem les coses molt bé. Estic segur que el Barça li ha donat molta importància al partit perquè estem molt a prop d’ells i necessiten la segona posició”, ha dit.

El Girona no ha guanyat mai el Barça a Montilivi

“És veritat que la motivació en aquest partit és molt alta per a tothom. També he dit coses com aquesta que no hem guanyat mai el Barça a casa i tampoc li hem marcat cap gol. Son petits objectius del nostre equip per demà. Jugar amb la nostra personalitat que hem tingut tota la temporada i demà segur que ho veurem i farem un gran partit”.

Com viviu aquest moment històric?

“Amb la mateix. Tots els jugadors els hi sortiran ofertes, a mi també. Tothom ha vist que fem les coses molt bé, aquest any hem donat la cara i demà serà complicat per a tots”, ha dit Míchel. “Serà un objectiu després de la Champions i veurem. Penso que tenim l’objectiu de ser un equip protagonista en aquesta lliga que el Madrid només ha perdut un partit. He dit als jugadors que això és el llegat que podem deixar a la lliga; que sigui la lliga del Girona, és molt important per a nosaltres. Volíem que tothom ens recordi que en aquesta lliga vam fer un joc molt bona”.

Sobre Dovbyk i les informacions d’última hora

“El club ho ha fet tot perfecte i els demés que posin el que creguin. Cap problema”

Què pot canviar del partit de l’anada?

“Espero que en el resultat es pugui assemblar. Els petits detalls marcaran la diferència, dins del partit n’hi haurà molts d’altres. Anar per davant o per darrere, una expulsió o que tinguis més pilota que el rival. Tenim clar el que hem de fer i les coses més importants d’ells, Xavi segur que també. Farem una tàctica per intentar ser capaços de ser protagonistes, com ells. El partit serà com un meló, obrir-lo per veure com anirà”, ha explicat.

Si l’Athletic perd ja sereu de Champions

“No hi haurà cap desconcentració, ho hem parlat i no passarà. El nostre repte és continuar fent història i veient un partidàs. Espero que si l’Athletic perd nosaltres siguem capaços de fer aquest partidàs. Estic convençut que els jugadors en el seu cap està jugar demà independentment del resultat del partit d’avui. No juguem només pel resultat sinó per la nostra gent i demà és un partit històric”, ha conclòs.

Sensació de dia gran

“És diferent. Per mi el millor partit de la gent va ser a Tenerife, per com vam fer les coses quan més ens hi jugàvem. Em sembla que aquest partit molt important perquè d’anar a Champions guanyant demà serà un dia històric per a la província. Segur que estaran orgullosos tots plegats i ben representats per aquests jugadors”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció