Tennis

Granollers i Zeballos no jugaran la semifinal de Madrid per lesió de l’argentí

Marcel Granollers i Horacio Zeballos, els segons favorits, s’han retirat de l’ATP 1.000 de Madrid abans de disputar la semifinal de dobles contra l’uruguaià Ariel Behar i el txec Adam Pavlesek. L’argentí es va lesionar en el partit de quarts de final que la parella va guanyar contra el monegasc Hugo Nys i el polonès Jan Zielinzki per 4-6, 6-2 i 16-14.

La classificació per a la semifinal va situar a Marcel Granollers i Horacio Zeballos com a números 1 mundial de dobles, però no ho han pogut estrenar a la pista. Horacio Zeballos va acabar el partit amb molèsties en els isquiotibials i avui s’ha comprovat que no pot jugar.

El nord-americà Sebastian Korda i l’australià Jordan Thompson han guanyat en l’altre semifinal a l’escocès Jamie Murray i al neozelandès Michael Venus (11) per 3-6, 6-3 i 10-8 i s’han classificat per la final que jugaran contra Ariel Behar i el txec Adam Pavlesek.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)