Handbol

El Barça venç l’Osca (41-29) i rep el trofeu de campió de lliga

Makuc ha tornat a jugar després de nou mesos de baixa per lesió

El Barça ha guanyat sense problemes i per un clar 41-29 el Bada Osca en el darrer partit de la lliga a casa. Els blaugrana han rebut el trofeu que els acredita com a campions de lliga i ho han celebrat amb un bon partit. El capità Dika Mem ha rebut la copa portant la camiseta de Pol Valera, lesionat i absent, i acompanyat per Domen Makuc que ha tornat a jugar després de nou mesos lesionat i de Jaime Gallego, que encara s’està recuperant de la seva lesió.

Els blaugrana han fet un gran inici de partit i s’han situat amb un 6-1 d’entrada i en el minut 13 tenien vuit gols d’avantatge, 12-4. La defensa ha funcionat, Gonzalo Pérez de Vargas ha fet aturades i s’ha jugat be al contraatac. En el minut 16 ha tornat a la pista Domen Makuc després de nou mesos lesionat en el genoll esquerra i en el primer atac ha marcat un gol. Ha anat sortint en atac nou minuts i ha tornat a la banqueta. El Barça ha baixat la intensitat, l’Osca ha fet un parcial de 0-4, s’ha apropat en el marcador i ha arribat al descans amb un 17-14.

En la segona meitat el Barça ha recuperat la bona defensa i el joc intens i poc a poc i gol ha gol s’ha tornat a distanciar en el marcador. en el minut 45 ha entrat a pista el jove porter de 19 anys Filip Saric que ha fet quatre aturades. També ha tornat a jugar els últims set minuts Domen Makuc. El Barça ha arribat a la màxima diferència de 13 gols (40-27) a dos minuts del final. Blaz Janc ha marcat 7 gols i Hampus Wanne 6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.