Joan Laporta i Xavi Hernández, en la roda de premsa sobre la continuïtat del tècnic
Barça
Barça

L’enèsim estrip al guió

Tres setmanes després d’anunciar la continuïtat de Xavi i arran de les paraules del tècnic en la prèvia del partit contra l’Almeria, el president valora la possibilitat de prescindir de l’egarenc per la temporada que ve

Jonatan Giráldez i Natàlia Arroyo. Dos amics que s’enfronten.

Barça
Desfeta del Barça contra el Milan en la final d'Atenes El Barça és humiliat pel Milan, que el derrota per 4-0 en la final de la lliga de campions, que disputa a l’estadi olímpic d’Atenes davant 70.000 espectadors. Massaro (2), Savicevic i Desailly fan els gols de l’equip italià. L’equip de Johan Cruyff aspirava a aconseguir el segon títol del club en la màxima competició continental en tres  anys.
1988
Espanyol
Desastre de l’Espanyol a Leverkusen en la final de la UEFA L’Espanyol deixa passar la gran ocasió de guanyar un títol europeu en la final de la copa de la UEFA. Tot i el 3-0 aconseguit en l’anada i el 0-0 que hi havia en el descans, el Bayer Leverkusen és capaç de forçar la pròrroga amb tres gols en la segona part. En els penals, el Bayer s'mposa per 3-2. Javier Clemente no fa jugar el millor de l’Espanyol, John Lauridsen.
2002
Futbol
Catalunya perd contra el Brasil al Camp Nou La selecció de Catalunya s’enfronta amb la del Brasil al Camp Nou davant de 96.700 espectadors en una gran festa del futbol català. El combinat brasiler s’imposa al català per 1-3. Luis García marca el gol de l’equip de Pitxi Alonso, mentre que els gols del combinat brasiler els aconsegueixen Ronaldinho, en dues ocasions, i Edmílson.